Új jelszó kérése
Kategóriák
 • Raktáron lévő termékek
 • Gyártók
  •  
 • Akciós termékek
 • Számítástechnika
  •  
 • Fotó-Videó és Optika
  •  
 • TV, Audio és szórakozás
  •  
 • Drónok és kiegészítők
  •  
 • Navigáció & GPS
  •  
 • Okostelefonok és kiegészítők
  •  
 • Lego
 • Tablet, e-book és digitális képkeret
  •  
Termékajánló
TOP termékek
Látogató számláló
0
2
3
4
5
9
2
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Gyártói azonosító
Egyéb jellemző
Egyéb jellemző

Vásárlási feltételek

Dokumentum helye
Általános ismertető

 

Rendelés folyamata

 

1. A kiválasztott terméket helyezze a kosárba, 


2. A hozzánk beérkezett megrendelést visszaigazoljuk és tájékoztatjuk a pillanatnyi raktárkészlet állapotáról
(webshopként üzemelünk így nem tartunk raktárkészletett, csak konkrét megrendelést teljesítünk)

3. Ha szükséges ezután Ön válasz levélben igazolja vissza rendelése hitelességét és itt van mód jelezni az egyéb kéréseket is ( pl.: sok terméknél van gyorsított beszerzésre lehetőség de ez plusz költséget jelenthet).

Itt jelezheti a vevő ha mégis szeretne elállni a megrendeléstől.
Illetve az estleges előre utalás adatait is ekkor kapja meg (cégnév,bankszámla,hitelesített elektronikus számla ,összeg).

4. Rendelési folyamat elkezdődik (kezdésről levélben értesítjük) Előre fizetés esetén amint az összeg realizálodik azt követően kezdődik a Rendelési Folyamat.

5. Kiadjuk a megrendelt terméket.
(nagykereskedelmi partnerünktől függő, gyüjtőforgalmba lévő szállítással kapjuk meg a termékeket, várhatóan 8-10 munkanapon belül)

A rendelése feldogozás után lehető legrövidebb időn belül ügyfélszolgálatunk visszaigazolja a rendelését (ekkor értesül a várható érkezésről és a vásárlás esetleges egyéb kondícióiról) és ezután Rendelési folyamat kezdetét veszi.
(Előre fizetés esetén amint az összeg realizálodik azt követöen kezdödik a Rendelési Folyamat).
Sok termék esetében nincs aktiv raktárkészlet így a rendelési folyamat elkezdése után várhatóan 8-10 munkanapon belül a termék leszállításra kerül (egyes termék esetében szállítási idő változhat főleg az alap konfigurációtól eltérő gépek esetében erről tájékoztatjuk illetve határidős teljesítést csak egyeztetés útján vállalunk)

A megrendeléssel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi címre várjuk: shop@qmarket.hu

Kérjük minden esetben a termék tuljadonságait és az alatta lévő egyéb esetleges specifikációkat illetve ha feltüntetésre kerül akkor a raktárstátusz állapot kiírást vegyék figyelmbe!


Termékek általános ismertető

 

A termékek gyári garanciával és gyári bontatlan dobozban kerülnek leszállításra.
Ha esetlegesen több képet szeretne a termékről, kiegészitőiröl vagy csak a leírást szeretné elkérni akkor kérem írjon e-mailt.


Garanciás meghibásodás esetén, ha a gyártónak kihelyezett képviselete van magyarországon akkor a mellékelt garanciajeggyel és számlával segítenek. Ha valamilyen oknál fogva ezt megtagadják vagy a gyártónak nincs kihelyezett képviselete (pl.: Garmin), abban az esetben az importőr vállalja a garanciális feltételek teljesülését amit a vevő a kapott számlával igazol

A Weblapon ajánlott termékek a vevő számára csak egy ajánlat tételre történő felhívást képeznek. Azáltal, hogy a vevő egy terméket megrendel, egy adásvételi szerződés megkötésére tesz ajánlatot. Szabad belátásunk szerint dönthetünk, hogy egy a weblapon keresztül leadott ajánlatot elfogadunk vagy elutasítunk. A megrendelést csak akkor vagyunk kötelesek teljesíteni, és ezzel elfogadtuk az Ön ajánlatát, miután terméket megküldtük Önnek.A teljes tartalmi adatok és ár változtatás jogát fenntartjuk.

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. Az "Információk" menüpontban megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.


Egyéb kötetlen irányelvek:
Az eladó angol nyelvű vevőszolgálata csak email formában érhető el.

Csak a webshop rendszerén keresztül áll módunkba rendelést elfogadni.

Az eladó vállalja úgy adja át a terméket (dobozolására és a tartozékokra vonatkozóan) ahogy a nagykereskedés vagy a diszributor számára is biztosította azt.

Az eladó által feltüntett termékek a nagykereskedés, diszributor központi raktár listája alapján történik, amit estekben egy automatizált program végez minden nap. Az esetleges hibákért nem áll módunkba felelöséget vállalni (pl.:ide tartozik a raktárkészlet állapota is). A termék képei csak illusztráráció eltérések lehetségesek.
A feltüntet árak akciós árak (még akkor is ha ez nincs feltüntetve vagy egyéb módon jelezve) amelyek a készlet erejéig érvényesek! Az akcios készlet leszállítás idejéért és a készlet alakulásáért felelöséget nem áll az eladó módjába vállalni (mert lehetséges hogy a rendelési idöpontban már elfogyott a termék) Minden ár 27% áfát tartalmazza kivéve ha a termék újszerű - használt termék kategóriában található (de ez a termék jellemzőinél feltüntetésre kerül)

Az oladlon feltüntetett cég elsősorban a weboldal üzmeltetésével és a termékek kiközvetitésével foglalkozik, Másodsorban terméktől függően kiskereskedelmi eladóként is szerepet vállal, de lehetséges hogy a vevő által rendelt termék Dropshipment program keretében kerül értékesítésre.
Dropshiment program: a diszributor vagy a nagykereskedés közvetlenül a vevöhöz juttatja el a terméket és a számlát is ő állitja ki, ilyen esetben a feltüntett cég értékesítési jutalékba részesül.

Az eladó minden megrendelés külön kezel és szóbeli tájékoztatást vásárlással és a termékre vonatkozoan a vevő megkapja.

Az eladó fentartja a változtatás jogát esetekben a megrendelés leadása után is élhet vele (pl.: ár, darabszám,…)erről értesíti a vevőt is .
A vevői rendelést a leghamarabbi idöpontba az eladó továbbitja a nagykereskedés felé. Abban az esetben ha nagykereskedés „bizonytalan” választ ad a termék érkezésével illetve más jellemzőjével kapcsolatban az eladó automatikusan törlheti azt a rendelést. Így biztosítva, hogy a vevőnek idejében legyen módja ujabb „alternatív” rendelést leadni más termékre vagy más kiskereskedöt megkeresni.
A leadott rendelést automatikusan töröljük amenyiben a vevő két munkanapon belül nem válaszol (emailben vagy telefonon) az ügyfélszolgálat megkeresésére.

Áfa nélküli EU-n belüli értékesitésre a nem áll módjáb az elado és a nagykereskedelmi cég között kötött keretszerzödés miatt.

Fizetéssel kapcsolatos adminisztratív és különböző ügyviteli költség (pl.: titkosított átirányítás,…. stb.) a vevőt terheli, amit a rendszer a termékek összárához automatikusan hozzá adja és így tevődik ki a végösszeg (ez elsősorban online fizetési megoldásoknál jelentkezik) .
A banki tranzakciós költséget az eladó állja.
Országon túli vásárlás esetén csak előre utalás fogad el a vevő

Minden kétszezer forint feletti megrendelés „egyedi megrendelésnek” minösül. Az eladó bármilyen megrendelést összegtől függetlenül dönthet úgy, hogy akár a teljes vételárat elöre fizetésre kérje .

Az eladó Rendelési folyamatot akkor kezdődik el amint visszaigazolást kap a rendelés valódiságáról és onnantól számítható a termék beérkezési idövalluma. Előrefizetés esetén ez Rendelési folyamatot akkor indítható el amint az összeg realizálódik
(pl.: rendelés feldolgozása után az eladó értesíti a vevőt a várható érkezésről de ez abban az esetben értendő és tartható amint egy munkanapon belül realizálódik az összeg ha ez nem teljesül a realizálodás idöpontjától számolható valos rendelésnek és ezután tájékoztatja az eladó a vevöt a várható érkezés idöpontjáról)

Az eladó válallja amint a termék megérkezik hozzá és az ügyviteli feldogozás után azt a lehetséges legkorábbi idöpontban eljutatja azt a futárszolgálathoz vagy a vevőhöz.
A kiszállítást minden esetben egy külső eseti megbizássos szerződésen alapuló cég végzi akik az eladótól független logisztikai és ügyviteli rendszerrel dolgozznak.
A futárszolgálat leszállítás idejéért és minöségért felelöséget nem válal csak is kiemelt (,biztosított) küldeményért amit a vevőnek kell jelznije de ez plusz költséggel járhat ami a vevőt terhelheti.
Országhatáron tuli nemzetközi szállítás esetén a szállítás költséget a vevőt terheli, ez a összeg esetkben eltérhet.

Az estleges árajánlatban szereplő árakat az eladó egy hétig tudja biztosítani

Ha vevő személyes átvétel során a terméket a gyári dobozolásából kibontja akkor nem illeti meg az ellálás joga.

A kedvezményben részesített vásárló (és partnerei) számára biztosított árlistát és a hozzá kapcsolodó ügymenetett semmilyen formában nem publikálható és harmadik személy számára nem osztható meg illetve bármijen jellegü (pl.: piaci, gazdasági, …stb) elönyszerzésre nem használható fel, csak az eladó eseti engedélyével. Minden kedvezménnyel vásárolt termék egyedi megrendelésnek minösül összegtöl és vásárlotol függetlenül, eseti-alkalmi eltérések az eladó által meghatározott modon lehetségesek
A kedvezményben részesített vásárló jogát az eladó rendszeres és véletlenszerű idö közönkét felülvizsgálja és azt modosíthatja akákár vissza is vonhatja.
Az eladó és közvetlen partnereit piaci és gazdasági szereplésbe nem akadályozható.

Hibás teljesítés: Amikor a diszributor az eladó fele vagy a vevő felé nem a megfelő terméket szállítja le. Ha az átvett termék nem felelnek meg a szerződésnek illetve a leirásnak, a Vevő köteles erről a eladót azonnal vagy legkésőbb a csomag átvételétől számított 3 napon belül értesíteni. A számla egy példányát csatolni kell a reklamációhoz. A termék minőségére vonatkozó reklamációkhoz csatolni kell a hibás termékek egy példányát. Amennyiben a reklamáció bizonyításra szorulna, egy másik példányt is kérünk ugyanabból a termékből, eredeti csomagolásban, a termék azonosításához szükséges referenciákkal. Semmilyen reklamációt nem fogadunk el a felsorolt feltételek be nem tartása esetén. A vissza nem szolgáltatás esetén a vevő elfogadja a hibás teljesítést és a kialakult helyzetet további reklamációval nem él.
Általános eljárás: rendelés sztornozásra és a vételár visszafizetésre kerül és erről értesíti a vevőt vagy
ha az eladónak módjában áll akkor akkor a terméket cseréli
Akciós és egyedi megrendelés esetén automatikusan rendelés sztornózásra és a vételár visszafizetésre kerül

Egyedi megrendelés: Áruházunkban megtalálhatóak olyan termékek amelyek tudásuk, megjelenésük vagy értékük miatt különleges, egyedi megrendelésként tudunk csak kezelni. Egyedi megrendelésnél az elállási jog nem alkalmazható esetlegesen ha mégis igény tart rá a vevő akkor estekben van mód megegyezésre ami elöl az eladó nem zárkózik el. Egyedi megrendelések esetén az általános eljárási mód a teljes vételár előre fizetése. Egyedi megrendelésnél a rendelési folyamat kezdete és/vagy az elöre fizetés után a nem megszakítható és vissza nem mondható a vevői oldalról.
A rendelésnél ez eladó ezt feltetüntei a számlálra, hogy: „Egyedi megrendelés”

Ebben az esetben a kollégánk tájékoztatást ad a megrendelés menetéről, és ezután e-mail -ban elküldi a számlát ami az előre utaláshoz szükséges és ami alapján elvégezhető az átutalás.

Egyedi megrendelés rendelési folyamat után és/vagy fizetés(pl.: utalás,..) után nem lemondható.

Továbbiakban az ide vonatkozó törvény a jogalkalmazható.

Rendeléskor vagy a fzetéskor a vevő a leírtakat elismeri, tudomásul veszi és elfogadja azt.
Írásbeli és szóbeli tájékoztatót a vevő megkapta és meg is értette.

Mindenfajta reklamáció vagy rendelés bármiféle módosításával kapcsoltban csak is e-mail keresztül fogadunk el.
PluszGarancia Informácíó

Árukereső.hu Kiterjesztett Garancia Programja

A Kiterjesztett Garancia Program segítségével termékére egyszerűen köthet olyan plusz garanciát nyújtó biztosítást, mely hosszú távon független megoldást ad az előre nem várható meghibásodásokra.

Kösse meg MOST a Kiterjesztett Garancia biztosítását három vagy akár öt évre! A garanciát megkötheti új vagy használt termékre, függetlenül attól, hogy hol vásárolta a terméket.

A szolgáltatás előnyei:

 • A garancia nem tulajdonoshoz, hanem készülékhez kötött, így azzal együtt továbbadható.
 • A javítás megkezdődik a bejelentéstől számított két munkanapon belül és lehetőség van internetes állapotkövetésre.
 • Csere esetén a meghibásodott készülék helyett egy új, műszakilag az eredetinek megfelelő, vagy annál jobb készüléket biztosít a szolgáltatás.

A szolgáltatásra a vásárlás napjától számított 11 hónapon belül fizethet elő, ha Ön:

 • rendelkezik a készülék vásárlását igazoló eredeti számlával,
 • rendelkezik a készülék eredeti, kitöltött jótállási jegyével.

Nézze meg milyen termékkategóriákhoz köthető Kiterjesztett Garancia.

A szolgáltatás ára a termék típusától és a Kiterjesztett Garancia időtartamától függ.

A 3 vagy 5 éves garancia megkötéséhez regisztráljon, vagy  meglévő árukereső.hu felhasználói fiókjába.

Egyéb garanciával kapcsolatos részletekről az Általános szerződési feltételekben, illetve a Gyakori kérdésekben is tájékozódhat.

 

 

A kiterjesztett garancia további előnyei Önnek:
 • sohasem marad termék nélkül: meghibásodás esetén az eredetivel megegyező, vagy annál jobb cserekészüléket biztosít a szolgáltatás
 • a termék javítása a jelentkezéstől számított 2 munkanapon belül megkezdődik
 • a szolgáltatás a termékkel együtt továbbadható, mivel a garancia nem tulajdonoshoz, hanem a készülékhez kötött
 • gyártói kiterjesztésnél általában olcsób de viszont teljesen egyenrangú
 
A szolgáltatás ára a termék típusa és a kiterjesztett garancia időtartamától függ.
A programról további részleteket a garancia.arukereso.hu oldalon olvashat.
 
Garanciális Ügyintézés

Forgalmazói garancia főbb jellemzői:

 Cégünk minden általunk forgalmazott termékre, mely importos 12 hónap garanciát ad a hazai törvényeknek megfelelően

 • a meghibásodott készüléket      szervizre minden esetben átvételi pontunkra kell      leadni.
 • ezt megtehetik személyesen vagy      futárszolgálattal, melynek díja minden esetben a vásárlót terheli.
 • amennyiben a Magyar Postával      szeretnék elküldeni a készüléket, javasoljuk, hogy ajánlott      levélküldeményként adják fel a készüléket, melyet előtte egy      légpárnás borítékba vagy külön dobozba csomagoljanak be. Ennek átlagos      díja 400-800.-Ft.
 • minden esetben, mellékeljenek      egy hibaleírást és egy telefonos elérhetőséget, a későbbi kommunikáció      érdekében!
 • amennyiben a készülék      megérkezik, értesítjük Önöket és elkezdjük a készülék szakszerű      javításának ügyintézését.
 • a javítás alkatrész      beszerzéstől és a meghibásodás jellegétől függően 1-4 hét. Amennyiben a      javítási idő ettől eltérő lenne, értesíteni fogjuk Önt.
 • a sikeres javítás után minden      esetben értesítjük Önt, egyeztetve a megjavított készülék átvételének      módját.
 • kérésre futárszolgálattal Önnek      juttatni a megjavított készüléket, de természetesen lehetőség van      üzletünkben személyes átvételre is.
 • egyes importos készülékek      esetén (Nagy-Brittania, USA, Ázsia) előfordulhat, hogy a készülék hálózati      töltője nem európai szabványú, ilyenkor minden esetben adunk egy töltő      adaptert is a készülék mellé a megfelelő használat érdekében.
 • ezen készülékeket a gyári szervizek      nem fogadják be a vásárlótól közvetlenül, ezért azt javasoljuk vidéki,      főleg nagyvárosokban élő vásárlóinknak, hogy mérlegeljék nem      járnak-e jobban a kicsit drágább, de gyártói garanciás termék      megvásárlásával, melyet sok esetben helyben, postaköltség nélkül tudnak      javítatni.
 • A jótállás nem vonatkozik a      fogyó-kopó alkatrészekre, ha az ilyen alkatrészek rendes, mindennapi      használatukból eredendő természetes elhasználódás következtében      szorulnának kijavításra, illetve cserére (ideértve mindazon köznapi értelemben      vett hibát, amelyek a használtság következményei, valamint a gyorsan kopó,      vagy természetes elhasználódás útján cserére szoruló alkatrészeket). Ez a      korlátozás nem érinti a termék valamely ilyen alkatrészének a polgári jog      fogalomhasználata szerinti „hibás” volta esetén fennálló jótállási      kötelezettséget, amely alapján ilyen esetben is kijavításra, illetve      kicserélésre kerül az adott alkatrész.

Gyártói Garancia:

Az olyan termékek amik mellé mellékelve kerül garanciajegy azt a hivatalos szakszerviz látja el a garanciális ügyintézést (ehhez szükséges a gyártói garanciajegy,  egyes estekben a termék beregisztrálása a hivatalos oldalon illetve a kapott számla)

 

 • Apple: a termék szériaszáma alapján történik a beazonosítás (nem kell mellé garanciajegy) egyes esetekben a disztribútor a termék regisztrálását már a vásárlás napján elvégezte
 • ASUS NOTEBOOK MÁRKASZERVIZ
  Fixdirect Kft.
  1133 Budapest, Véső utca 7.
  Telefon: (+36-1) 452-4670
  Fax: (+36-1) 452-4672
  E-mail: szerviz@fixdirect.hu
  Hibabejelentés: szerviz@fixdirect.hu
  Alkatrészrendelés: rendeles@fixdirect.hu
  Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig: 8-18 óráig
  Weboldal: http://www.fixdirect.hu
 • ASUS NETBOOK (EEEPC), PDA, PDA-TELEFON ÉS PND SZERVIZKÖZPONT
  CORDON ELECTRONICS HUNGARY
  1045 Budapest, Széchenyi tér 9.
  Telefon: (+36-1) 272-0708, 06-30-385-9167
  Fax: (+36-1) 272-0709
  E-mail: asus@cordongroup.hu
  Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig: 9-16 óráig
 • Samsung: Általában gyártói garancia társul a termék mellé (gyártoi Garanciális Infó vagy itt hivatalos  Szervize itt található) ha a termék egyéb importból származik akkor forgalmazoi garancia társul mellé (számlával érvényesíthető).
   
 • ViewSonic: garanciális általános info, általánoságban forgalmazói garancia vonatkozik a termékekre
 • Fujifilm: Garanciális általános info
  Szervíz:

  Fotó Paradicsom  
  1148 Budapest 
  Nagy Lajos király útja 20.
  www.foto-paradicsom.hu
  Telefonszám: 36 (1) 363 3777

  Nyitvatartás:   Hétfő-Kedd-Szerda :  10.00 - 18.00
    Csütörtök-Péntek:   08.30 - 16.30
   

   

 

 

 

 • Canon, Sigma, Pentax: Garanciális általános info
  Szervíz:

  Camera Kft. 
  1085 Budapest 
  Somogyi Béla utca 19.
  http://camerakft.hu/
  Telefonszám: 36 (1) 266 8085, 36 (1) 328 0691

  Nyitva tartás:

  Hétfő-Péntek 9:00- 17:00
Webáruház készítés